December Drukte

  • Geplaatst op
  • Door SensaBox.nl
  • 0

Toe nemende drukte.

 

December drukte!

 

Sinterklaas is in aantocht en iedereen is vol op bezig om alles klaar te hebben voor onze lieve sint en pieten! De eerste chocoladeletters en pepernoten liggen al in de winkels en hierdoor krijgen we allemaal weer zin in december!

 

Naast dat Sint en Piet het heel erg druk hebben met alle cadeaus, hebben ook alle chocolaterie en bakkerijen het in deze erg druk om alle letters en andere zoetwaar voor de sint klaar te hebben. Wand klein geheimpje….. Sint en Piet maken deze grotendeels niet zelf.

 

SensaBox is al het hele jaar druk bezig om veel chocoladeletter verpakkingen te maken. Dit doen we om veel bakkers en chocolaterie ‘s te voorzien van een mooie verpakking.

Door de drukte is het jammer genoeg wel zo dat veel van onze voorraad al weer verkocht is. Dit kan gevolgen hebben voor uw aankomende bestelling, houd rekening met langere levertijden en soms is op echt op..

 

We hopen op uw begrip en wensen iedereen nog veel succes met de december drukte!

 

SensaBox.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »