Zakelijk offerte aanvragen

SensaBox levert al aan b2b maar wilt u als zakelijke klant grotere aantallen bestellen en een offerte op maat krijgen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Voor al uw chocoladeletter, bonbon, verzend verpakkingen of displays kunnen wij een offerte voor u maken die volledig is afgestemd op uw wensen. Of bent u er nog niet helemaal over uit wat u wilt voor verpakking of display ? Ook dan kunnen we u helpen, wij kijken graag met u mee naar uw wensen.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. Bel van maandag tot en met vrijdag van 08:00-17:00 uur naar 0347-373184

 

Maatwerk.

Staat uw verpakking niet in ons standaard assortiment ? Geen probleem, wij hebben een eigen productie en hiermee kunnen we uw verpakking realiseren. Voor ieder buget kunnen wij een verpakking voor u maken. Daarnaast kijken we samen waar de verpakking allemaal aan moet voldoen. Denk hierbij aan de dikte van het materiaal of de kwaliteit van het drukwerk. Zo zorgen we er altijd samen voor dat u het gewenst resultaat heeft.

Bij SensaBox bent u op het juiste aders! Mede afhankelijk van de gewenste aantallen kan het zeer interessant zijn om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen.

Neem telefonisch contact met ons op via 0347-373184

En/of mail naar [email protected]

 

Om u gelijk goed te kunnen informeren vragen we uw wensen goed te omschrijven.

Daarnaast vragen wij nog het volgende:

  • Waar moet de verpakking voor bestemd zijn.
  • De inhoud van uw gewenste verpakking.
  • Wat voor uitvoering van de verpakking wilt u.
  • De aantallen en of u het bedrukt wilt hebben.

 

Zet al uw gegevens in de mail zodat we de offerte kunnen maken. (Belgische klanten graag ook uw BTW nummer)

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »