Levering en voorwaarden

Bezorgen

Bij iedere bestelling kunt u uw gewenste levertijd opgeven. Hiermee kunnen we zoveel mogelijk rekening mee houden. Let op: Bijna alle zendingen gaan per Bode (Parts Express Vianen).

Daarnaast kunt u in opmerkingen aangeven welke dagen u bijvoorbeeld niet aanwezig bent. Zo voorkomt u extra kosten.

Indien het product niet op voorraad is , Houd dan rekening met een aanmaak tijd van ca. 2 weken. Indien u eerder uw producten wilt ontvangen vragen we u even te mailen naar [email protected]

Levering op een ander adres

U kunt u bestelling ook laten afleveren op een ander adres, dan is dat mogelijk. Bij uw bestelling kunt u dit aangeven.

Niet thuis?

Bode (parts express)
Onze vervoeder levert op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur. Indien onze vervoeder niet op hele werkdagen kan lossen en een wachttijd langer dan 30 minuten heeft, zal hij het de volgende dag opnieuw aanbieden. Indien dit van toepasing is zijn wij genoodzaakt deze kosten door te berekenen. 

bij DHL (Kleine pakketen)
Mocht DHL er niet in slagen het pakket bij u thuis af te leveren, dan wordt aan één van de buren gevraagd deze op een later moment aan u te overhandigen. Als dat niet mogelijk is, dan wordt het de volgende dag nogmaals aangeboden. Lukt het dan ook niet om de bestelling bij u of de buren af te geven, dan wordt het pakket automatisch drie weken op het dichtstbijzijnde Postkantoor of servicepunt bewaard. Uiteraard ontvangt u hiervan een melding, zodat u het pakket kunt afhalen op het moment dat het best schikt.

Verzendkosten (binnen Nederland)
1 aderes in Nederland

pakket post : €10,- 

minipallet  : €39,- 

1 europallet  : €49,- 

u kunt ook uw bestelling bij ons GRATIS afhalen bij ons (op afspraak)

Verzendkosten (binnen Belgie)
1 aderes in Belgie

pakket post : €15,-

minipallet  : €50,- 

1 europallet  : €79,- 

u kunt ook uw bestelling bij ons GRATIS afhalen bij ons (op afspraak)

 

Franco levering

bij afname van €1000,- aan artikelen (incl.kortingen) franko levering onder dit bedrag worden er vrachtkosten in rekening gebracht. (indien onze vervoeder niet op de hele werkdagen kan lossen en een wachtijd langer dan 30 minuten heeft, zijn wij genoodzaakt om de bijkomende kosten doorteberekenen)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »