Betaalmethoden

 

De volgende betaalmethoden zijn beschikbaar:

1. Vooruit betaling via Bankoverschrijving: U kunt ook betalen via overschrijving. Gelieve het totale bedrag van uw factuur over te maken aan Sensatea, onder vermelding van het factuurnummer als referentie. Wij verwerken uw bestelling zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

2. factuur: ook kunt u bij SensaBox.nl op factuur betalen, dit geld echter alleen voor bedrijven. De betaling dient binnen 14 dagen betaald te worden.

Bank: ING

Naam rekeninghouder: SensaBox NL
Locatie: Vianen, Nederland
IBAN nummer: NL21INGB0008293045
BIC: INGBNL2A

3. iDEAL: Met iDEAL kunt u betalen voor uw online aankopen, veilig en gemakkelijk. U betaalt voor uw bestelling in een beveiligde online betaling omgeving, met de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankier, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u eerst aan hoeft te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een bankrekening in Nederland.

4. Giropay: Met Giropay kunnen klanten internetbankieren om te betalen voor aankopen, net zoals ze doen met een credit-of debitcard. Deze betaalmethode is beschikbaar voor 17 miljoen Duitse rekeninghouders.

5. Mister Cash: Het populairste betaalsysteem voor consumenten in België.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »