Kartonnen displays

Hoe groot of klein uw merk ook is, laat uw merk in alle winkels opvallen doormiddel van een display. Dit geeft een interactie met uw klant en het product. Wij helpen u graag veder.

Wilt u de verkoop van uw producten verbeteren en meer opvallen in de schappen ? Dit kan door gebruik te maken van displays. 

Displays bestaand in veel soorten en maten denk hierbij aan een schapdisplay. Deze display trekt de aandacht van de klanten naar een product toe. Zo laat u uw producten in het schap naar voren komen en kan daarmee de omzet van uw product stijgen. Een display in combinatie met een actie zoals 1+1 gratis helpt om mensen nog meer naar uw product toe te trekken. 

Ook kunt u gebruikt maken van kassa koopjes. Een kassadisplay is natuurlijk kleiner maar kan heel effectief zijn bij de consument. Een voorbeeld hiervan is: je staat in de rij voor de kassa en ziet een display met lippenbalsem. Eigenlijk heb je er nog één en dus eigenlijk niet nodig. Maar op de kassadisplay staat 25% korting en je weet niet of je bestaande balsem al bijna op is. Wat gebeurd er, je neemt er voor de zekerheid één mee. Zo ontstaat een impuls aankoop en hierbij werkt een kassadisplay erg goed aan mee. 

Dit waren voorbeelden van 2 soorten displays. Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten van winkelcommunicatie. 

Bijvoorbeeld, showkaarten, folderbakjes of plafon hangers. Al deze displays hebben de zelfde doelen, namelijk om de verkoop van uw producten te bevorderen. 

 

SensaBox helpt u graag met het maken van uw displays. Wij hebben productie in eigen huis en kunnen daarmee snel leveren. Interesse ? Mail dan naar [email protected]

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »